Зустріч із військовими

2015-09-25

/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6111.jpg

23.09.2015 року класний керівник 9-Б класу Кіяшко Я.М. провела урок мужності "Хоробрі серця". Захід був присвячений подіям сьогодення в Україні. Девятикласники визначали що для них є Україна, чому вони гідні називатись патріотами.

На урок завітав також учасник АТО - тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира військової частини по роботі з особовим складом, майор 92-ї ОМБр Шевченко Ф.В. Він розказав дітям про події, що відбуваються сьогодні на Сході України, про військові будні військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади. Також Федір Володимирович показав учням фото, фільм «Мы бьемся за Счастье», розповів цікаві історії з життя, вручив пам’ятні подарунки для шкільного музею.

Від імені командира 92-ї окремої механізованої бригади Володимир Федорович вручив педагогічному колективу нашої гімназії грамоту за високий патріотизм і професіоналізм, чуйність та старанність, проявлені при проведенні патріотичного виховання молоді Чугуївського військового гарнізону.

Разом із дітьми офіцер загадав аби скоріше настав мир на рідній землі, а всі учасники повернулись додому живими та здоровими. Сподіваємось, що це бажання здійсниться найближчим часом!

/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6047.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6060.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6067.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6083.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6084.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6092.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6094.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6103.jpg/Files/images/zustrch_z_vyskovimi/IMG_6109.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 44