Всесвітній день поезії.

2024-03-21

/Files/images/nove/поезія8.jpg

21 березня, у Всесвітній день поезії, учні 5 класу нашого закладу на чолі з класною керівницею Кіяшко Яною Миколаївною та бібліотекаркою Горчаковою Вікторією Олексіївною долучилися до акції "Ріки незмінно течуть додому" в межах Національного тижня поезії.

Вікторія Олексіївна повідомила присутніх, що "Ріки незмінно течуть додому " - це про міцні зв'язки з Батьківщиною, попри відстані, що читання поезії покликане розрадити і підтримати українців, які через війну втратили свої домівки, змушені були переїхати в інший регіон України чи навіть за кордон. Учні підготували яскраві малюнки та щемливі вірші про рідний дім. Виявилося, що дім - це не лише стіни. Це сім'я, це рідний серцю краєвид, це ліси, гори, річки, це калина біля тину, яблуня за вікном... Це тепло і затишок, безпека і злагода.

Тож, миру нашому спільному дому - нашій Україні, добробуту кожній оселі!

/Files/images/nove/поезія.jpg/Files/images/nove/поезія1.jpg/Files/images/nove/поезія2.jpg/Files/images/nove/поезія3.jpg/Files/images/nove/поезія4.jpg/Files/images/nove/поезія5.jpg/Files/images/nove/поезія6.jpg/Files/images/nove/поезія7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4