Шкільний випускний

2023-06-09

/Files/images/vipusk_2023/-612.jpg

Шкільний випускний... Це свято! Урочисте, трохи сумне, пов'язане з великими надіями, оповите світлою вірою та любов'ю... Атмосфера щирості, розчулені очі батьків, схвильовані обличчя випускників, повні сліз очі вчителів. Свято прощання з дитинством... Свято юності... Так було в усі часи. Цьогоріч - навіть попри жорстоку війну - традиційна урочистість має бути! Адже це так важливо для учнів, які прощаються зі школою - країною дитинства!

Сьогодні, 9 червня, відбулось урочисте вручення документів про середню освіту випускникам нашого закладу. Їх привітали поважні гості: начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва, старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення 92 окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка підполковник Батістов Артур Анатолійович, директор ліцею Фірсов Ігор Васильович, класні мами, перші вчителі. Їх вітає все місто, вся країна! Це наше майбутнє, наша гордість і надія!

Любі випускники! Щиро вітаємо вас! Бажаємо завжди йти за своєю мрією, вперто і наполегливо, ніколи не відступати від своїх принципів, завжди залишатися Людьми, бути щасливими і успішними, обрати свій шлях, улюблену справу ... Пам'ятати про своє коріння, про рідне місто, про свою родину... І, звичайно ж, про свою школу та вчителів. Впевнено крокуйте життєвою дорогою, з вірою дивіться в майбутнє, робіть все можливе для власного успіху та процвітання України! Ми пишаємося вами!

/Files/images/vipusk_2023/-643.jpg/Files/images/vipusk_2023/021.jpg/Files/images/vipusk_2023/197.jpg/Files/images/vipusk_2023/388.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62