/Files/images/medalsti/Гордійчук.jpg

Гордійчук Вікторія

2010 рік: І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

2011 рік: І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

2012 рік: І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

“Гімназист року” в номінації “Талант + Творчість”.

2013 рік: І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, І місце в математичному турнірі серед школярів міста, ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

2014 рік: І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, І місце в турнірі юних економістів, ІІІ місце в обласному турнірі журналістів.

2015 рік: ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства та ІІ місце – з математики, І місце в міському та ІІІ місце у обласному етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (робота з економіки «Оптимізація використання виробничих ресурсів підприємств на прикладі ТОВ «Малинівський склозавод»).

Кiлькiсть переглядiв: 460