/Files/images/medalsti/Волоцков.jpg

Волоцков Євген

2010 рік: ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

2011 рік: ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, І місце ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, І місце у ІІ етапі Всеукраїської учнівської олімпіади з правознавства.

2012 рік: ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади зі світової літератури.

/Files/images/Яковлева Д..jpg

Яковлева Діана

2010 рік: І місця у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, біології, зарубіжної літератури, ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та ІІІ місце в на обласному етапі конкурсу-захисту робіт учасників Малої Академії наук.

2011 рік: ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови т літератури, І місце в міському та обласному етапах Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді ім. Т.Г.Шевченка, ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та ІІ місце – з біології, ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. І місце в обласному етапі конкурсу-захисту учнівських дослідницьких робіт в Малій академії наук ( робота «Хвороби лісових насаджень Чугуївщини»).

“Гімназист року” в номінації “Гордість гімназії”

2012 рік: І місце в міському, обласному та республіканському етапах конкурсу-захисту робіт в Малій академії наук України (робота з біології «Дослідження листогризучих шкідників лісових насаджень Кочетокського заказника» набрала 98,5 із 100 балів). Високий творчий потенціал, літературні здібності Діани також отримали високе визнання. Її робота, представлена на Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка, перемогла на обласному і республіканському рівнях, а твір з української літератури, представлений на конкурс, присвячений Дню Соборності, був визнаний кращим в області та на республіканському рівні ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка; ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури; І місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади олімпіаді з хімії та І місце – з біології.

“Гімназист року” в номінації “Гордість гімназії”

Кiлькiсть переглядiв: 568