Повернутися до звичайного режиму
  • Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Коли береш-наповнюєш руку, коли віддаєш – наповнюєш серце!

Коли береш-наповнюєш руку, коли віддаєш – наповнюєш серце!

2018-11-01

/Files/images/IMG-9c6bc68da9118345bb94d3e6d31c071e-V.jpg

Педагогічний колектив, батьки та учні Чугуївського НВК №5 провели благодійну акцію до Дня Вчителя «Замість квітів – іграшка для сироти!». Діти та батьки із великим задоволенням взяли участь у цьому заході та принесли величезну кількість м’яких іграшок, книжок, речей. А ТОВ «ДАРС-Д» (Семенюта О.А.) надало малечі сироп від кашлю. Усі зібрані речі, іграшки, книжки та ліки були особисто передані до Обласного будинку дитини № 3 міста Харкова.

Сьогодні є чимало маленьких українців, які волею долі опинилися поза сім’ями, яким не вистачає як домашнього тепла і затишку, так і елементарних речей – іграшок, книжок, одягу, взуття, ліків, підгузків, серветок. На жаль, у кожного із них свою трагічна історія …Когось покинула мама, бо вона сама іще дитина у 16 або просто не має, чим годувати. Хтось заважав будувати особисте життя. Іще когось покинули на автозаправці. Кимось жбурнули у бармена за те, що той не налив чарку… Ще безліч сумних історій…

Більшість із таких дітей не звинувачують маму. Вони говорять, що вона не могла вчинити інакше. Люблять її і мріють про зустріч.

Метою нашою акції було привернути увагу до проблем дітей-сиріт, розвивати і культивувати традиції благодійності, милосердя, готовності прийти на допомогу ближньому.

Щиро дякуємо усім, хто підтримав нашу ініціативу! Закликаємо небайдужих громадян м.Чугуєва долучатися до таких акцій!

З повагою, педагогічний колектив Чугуївського НВК №5

Давайте творити добро разом!

/Files/images/20181030_215621.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177