Повернутися до звичайного режиму
  • Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Цікавий відпочинок в закладі "Ромашка"

Цікавий відпочинок в закладі "Ромашка"

2018-06-19

/Files/photogallery/1663/20180617_094435.jpg

Ось і прийшло довгоочікуване літо… Заклад відпочинку «Ромашка» (на базі Чугуївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія №5») знову відчинив свої двері для маленьких школярів. Яскравим та неповторним було свято відкриття табору. Приємні враження від нього в дітей та батьків залишаться надовго.

Тепла, сонячна погода сприяла активному відпочинку учнів. Спортивні змагання, веселі естафети, футбол – це не весь перелік ігор для дітей, що відпочивали в таборі. Незабутніми залишаться дружні зустрічі на спортивних майданчиках із вихованцями інших закладів відпочинку.

На базі табору працювали майстер-класи з бісероплетіння та паперопластики, в результаті чого діти отримали чудові вироби.

Надзвичайно цікаво пройшло знайомство зі світом театру м. Харкова під час вистави « Кіт у чоботях». Змістовними, пізнавальними та емоційними були екскурсії до міських музеїв, бібліотеки, поїздки до «Малої Південної» Дитячої залізниці та Фельдман Екопарку.

Феєричним і хвилюючим став конкурс «Міс і Містер «Ромашка»». Юні красуні та лицарі пройшли через низку випробувань, продемонстрували творчі здібності й таланти.

Дітям сподобалась тепла, дружня атмосфера, що панувала в таборі. З повагою та розумінням зустрічали кожного, хто переступав поріг цього чарівного світу. Щодня дітлахів чекала різноманітна конкурсно–розважальна програма, під час якої вони отримували масу задоволення. Непомітно пролетів час. Усі дні перебування в таборі – це казка, яскрава, незабутня, що подарувала океан позитивних емоцій.

Більше фото

/Files/photogallery/1663/IMG_105251.jpg/Files/photogallery/1662/IMG_20180608_101924.jpg/Files/photogallery/1662/Джура 2018 093.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 118