Велика перемога

2018-04-03

/Files/images/leleka/MVA_5793.JPG

Учасники зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» Чугуївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназії № 5» постійно беруть участь в професійних конкурсах, фестивалях, оглядах. І без перемог ніколи не повертаються.

30.03.2018 у м. Дніпро відбувся XVII Всеукраїнський відкритий фестиваль хореографічного мистецтва «Білий лелека».

Кожного року фестиваль збирає понад 3 тисячі прихильників Терпсихори із різних регіонів України. На конкурс було представлено понад 120 хореографічних композицій у номінаціях «Народний танець», «Сучасний танець», «Естрадний танець», «Народна стилізація» тощо.

В цьому році «Крапельки» представили на розсуд журі 8 композицій: «Лети, пір’ячко», «Кумасі», «Хава Нагіла», «Дзиґи», «Північні замальовки», «Ой, на Івана, на Купала», «Німецька полька», «Непосиди». І всі вони були високо оцінені поважним журі і отримали найвищу оцінку – І місце!

Говорячи про свою перемогу, «Крапельки» переконано відповідають, що своєї майстерності вони досягли завдяки мудрому керівництву своїх наставників Бабенко Наталії Іванівни та Колісник Євгенії Сергіївни. Обидві, вимогливі та педантичні, велику увагу приділяють гармонійному розвитку особистості своїх вихованців, навчають трудитися, бути дисциплінованими та відповідальними, і разом з тим вкладають в серця дітей бажання танцювати, любов до хореографії, Батьківщини.

Учасникам фестивалю сподобалась тепла, дружня атмосфера, що панувала на сцені і в залі серед глядачів. Це стало додатковим стимулом для їхньої перемоги.

Вітаємо учасників зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» та їх керівників із блискучими результатами! Бажаємо подальших перемог та творчих злетів!

/Files/images/leleka/MVA_5786.JPG/Files/images/leleka/MVA_8154.JPG/Files/images/leleka/MVA_9282.JPG/Files/images/leleka/MVA_9291.JPG/Files/images/leleka/MVA_9321.JPG/Files/images/leleka/MVA_9489.JPG/Files/images/leleka/MVA_9693.JPG/Files/images/leleka/MVA_9771.JPG/Files/images/leleka/MVA_9855.JPG/Files/images/leleka/MVA_9914.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 109