Дякуємо за цікавий відпочинок

2018-02-05

/Files/images/tsirk/IMG-b5V.jpg

Уже понад 10 років удосконалюють свою майстерність учасники зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» Чугуївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназії № 5» під керівництвом Бабенко Наталії Іванівни та Колісник Євгенії Сергіївни.

Вони беруть участь у різноманітних хореографічних конкурсах, турнірах, фестивалях і без перемог не повертаються.

У 2017 році «Крапельки» взяли участь у V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної хореографії імені Павла Вірського, який вважається найпрестижнішим професійним конкурсом в Україні. Початок 2018 року також ознаменувався перемогами у ХХІІ хореографічному фестивалі “Зимовий сонцеворот” – юні танцюристи беззаперечно вибороли І та ІІ місця.

За високі досягнення в хореографії та численні перемоги 43 учасники зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» отримали подарунок від Народного депутата України Шенцева Дмитра Олексійовича та депутата Харківської обласної ради Білохвостенко Світлани Володимирівни - 04 лютого 2018 року відвідали Харківський державний цирк.

В організації безкоштовного перевезення допоміг директор ПП фірма «Лілія» Крицин Євген Олексійович.

Під час вистави «Магія цирку» діти потрапили в атмосферу свята і отримали масу задоволення, адже на арені виступали кумедні цуцики, спритні кішки, таємничий Зорро на граціозному коні, поні та веселі мавпочки, повітряні гімнасти, жонглер, музичні клоуни.

У юних глядачів залишилися незабутні враження від поїздки до цирку.

Ми висловлюємо щиру подяку Дмитру Олексійовичу, Світлані Володимирівні та Євгену Олексійовичу за цікавий відпочинок!

Адміністрація НВК, батьки та вихованці зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки»

/Files/images/tsirk/IMG-0-V.jpg/Files/images/tsirk/IMG-7790d61b-V.jpg/Files/images/tsirk/IMG-443.jpg/Files/images/tsirk/IMG-d87-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 114