Повернутися до звичайного режиму

Зустріч із добровольцями

2017-03-17

/Files/images/dobrovolts/IMG_4573.jpg

14 березня Україна відзначає День українського добровольця. У цей день ми вшановуємо захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України; волонтерів, яким не байдужа доля держави; людей, які за покликом душі турбуються й підтримують інших.

З нагоди цього свята учні Чугуївської гімназії № 5 взяли участь у засіданні «круглого столу», на яке запросили Попова Олександра – сержанта запасу, добровольця І-ї хвилі мобілізації, учасника бойових дій в зоні АТО,голову Чугуївської міськрайонної громадської організації «Ветеранів антитерористичної операції»; Пазія Андрія - полковника запасу, депутата міської ради, заступника голови громадської організації «Наш вибір»; Гуренка Андрія – майора запасу, психолога 92-ї ОМБР, учасника бойових дій у зоні АТО, заступника голови громадської організації «Наш вибір»; Долженка Павла – сержанта запасу, добровольця ІІІ-ї хвилі мобілізації, учасника бойових дій у зоні АТО, громадського активіста.

Під час зустрічі діти й гості у неформальній обстановці мали змогу поспілкуватися, поставити питання, дізнатися про військових і добровольців, які боронять нашу незалежність.

На питання, що спонукало цих мужніх чоловіків зробити такий крок, вони одностайно відповіли – любов до рідної землі і небайдужість до майбутнього країни.

На знак шани й на згадку про зустріч діти подарували гостям невеличкі сувеніри.

/Files/images/dobrovolts/IMG_4561-15-03-17-09-41.jpg/Files/images/dobrovolts/IMG_4570-15-03-17-09-42.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 95