Тиждень трудового навчання

2017-01-03

/Files/photogallery/1563/DSC_0194.JPG

З 12 по 16 грудня у гімназії №5 цікаво та незвично пройшов предметний тиждень трудового навчання. Відкривала тиждень виставка малюнків учнів 5-7 класів «Чарівний світ професій», у яких учні відобразили свої мрії щодо вибору майбутньої професії.

Також протягом тижня працювала виставка учнівських робіт «Диво-дивне – рук творіння», на якій талановиті учні 5 - 11 класів представили свої творчі роботи, які вони виготовили на уроках трудового навчання: подушки з аплікацією, чохли для телефонів і планшетів, вишиті бісером та хрестиком картини, м’які іграшки з фетру, панно в техніці квілінг, в’язані гачком сніжинки та ін. Учні 9 класів представили цікаві творчі проекти з виготовлення виробів з декоративною аплікацією.

Розмаїття робіт декоративно-ужиткового мистецтва творчі педагоги, мали змогу представити на виставці «Мить творчості». Вишиті бісером та хрестиком картини, шиті з фетру та в’язані аксесуари, декоративні вироби з бісеру та в техніці модульне орігамі – вразили як колег, так і учнів гімназії.

Кожен день тижня був тематичним та завершувався конкурсом серед учнів гімназії: понеділок – День ділового костюма – конкурс «Сучасні та стильні»; вівторок – День стильної зачіски – конкурс «Довга коса – дівоча краса», середа – День таємничих аксесуарів – конкурс «Вуаль», та четвер – День стильного взуття – «На лабутенах». Стильні моделі ділового одягу, сміливі креативні зачіски, незвичні аксесуари та різноманітні моделі сучасного взуття з розписом ручної роботи, які діти демонстрували, вразили журі конкурсів. Атмосфера стилю та смаку перебувала протягом усього тижня. А яскравий фінальний захід «Мода, яка ж ти примхлива!» став незабутнім його завершенням. Справжнє свято моди, краси, стилю, смаку завітало до гімназії. Організаторам свята та учням вдалося створити справжній модний бум, в якому проявили свої таланти учасники заходу 1 - 11 класів: оживали манекени, юні модельєри створювали композиції української жіночої сорочки, а що казати про сукні з нетрадиційних матеріалів та вміння зав’язувати хустки різними способами. Насичена конкурсна програма завершилася яскравим дефіле модних образів, яке створили юні стилісти, що не залишило байдужим жодного глядача. Учасники дефіле представили яскраві стильові рішення: сучасний український костюм, гламур, неперевершена Індія та елегантні 50-ті, вишуканий вечірній та французький стилі, легкий бриз морського стилю та дикість кантрі, витончений – Барбі та еклектику стилю треш, домашній піжамний та нестримні 90-ті, спокусливий джинсовий та рокові жінки вамп. Учасники не залишилися без нагород, всі отримали сертифікати на проведення майстер-класів «Виготовлення імбирних солодощів», «Виготовлення прикрас з нетрадиційних матеріалів» та ін. Щирі емоції, відданість, активність, творчий підхід, сумлінна праця – це найкраща нагорода для вчителя від своїх учнів, якими він пишається.

Дякую всім учням, батькам, адміністрації, колегам, які приймали участь в організації та проведенні тижня трудового навчання!!!

Учитель Дорошева І.М.

Більше фото

/Files/photogallery/1563/DSC_0150.JPG/Files/photogallery/1563/DSC_0117.JPG/Files/photogallery/1563/IMG_3727.JPG/Files/photogallery/1563/IMG_3714.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 37