«У мене є дім»

2016-11-23

/Files/images/taranova/DbdDltGkJCQ.jpg

Так називалась робота учениці 9-А класу нашої гімназії Таранової Софії, яка взяла участь у конкурсі соціальних проектів «Відновлення мого місця проживання», який проводився в рамках проекту ЮНІСЕФ/НАУКМА «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, що постраждали внаслідок військового конфлікту в Україні» в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській областях.

Конкурс було організовано Українським науково-методичний центром практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України, Національним університетом «Києво-Могилянська академія» за фінансової підтримки Представництва ЮНІСЕФ та ЄС в Україні та експертної підтримки Міністерства освіти і науки України.

На суд незалежного експертного журі було представлено відеоролік «У мене є дім», у підготовці якого взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Мантурова О.О., заступник директора з навчальної роботи Проскуріна О.В., відеооператор Кисельов М.Ю.

За результатами інтерактивного он-лайн голосування і рішення журі робота отримала ІІ місце.

Церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» 19 листопада 2016 року.

/Files/images/taranova/agJYb4wjxig.jpg/Files/images/taranova/LbKIjxnuKPY.jpg /Files/images/taranova/fO2WiNfx4gU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 157