Вагома перемога

2016-11-21

/Files/images/DSCN2915.jpg

13 листопада 2016 року зразковий художній хореографічний колектив «Крапельки» Чугуївської гімназії № 5 взяв участь у Міжнародному фестивалі танцю Megapolis Харків-Бєлгород.

Міжнародний фестиваль танцю Megapolis Харків-Бєлгород є однією із наймасштабніших і видовищних подій у танцювальному світі України та Росії. Фестиваль проходить за всіма танцювальними напрямками і збирає на своїй площадці понад 5 тисяч танцюристів.

Спеціальними гостями та суддями фестивалю є провідні танцюристи, хореографи, режисери, які також проводять майстер-класи для учасників і керівників, що дає можливість учасникам розвиватися й отримувати безцінну інформацію.

У цьому році до складу журі входили хореографи-постановники Ілона Гвоздьова, Толу Оміс, Олена Пуль, Єгор Титаренко та інші, які високо оцінили майстерність наших «Крапельок» - композиції «Лети перышко», «Мартышкины выкрутасы», «Німецька полька» отримали І-ші місця, «Маленькі чоловічки», «На Івана, на Купала» - ІІ-гі місця.

Учнівський та педагогічний колективи Чугуївської гімназії № 5 вітають юних танцюристів та їх керівників Бабенко Н.І. і Колісник Є.С. із заслуженою перемогою та бажають подальших успіхів і здобутків!

/Files/images/Scan_20161121_103716.jpg/Files/images/Scan_20161121_103802.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 52