Подарунок до Дня міста

2016-08-15

/Files/photogallery/1544/650x480-toHeight-100-images_djmediatools_img_7303.jpg

Минулого тижня чугуївці відзначали 378 –річчя від дня заснування нашого міста. І подарунком для учнів, вчителів, батьків гімназії стала оновлена актова зала Чугуївської гімназії № 5.

Оновлена актова зала – це результат участі гімназії в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», який проводиться за ініціативи Харківської обласної ради.

Назва нашого проекту «Гімназія – центр національно-патріотичного та естетичного виховання учнів», в створенні якого брали участь вчителі, батьки, учні, а підтримувала нас міський голова Галина Миколаївна

Завданням міні-проекту був капітальний ремонт актової зали з використанням енергозберігаючих та енергоефективних технологій. Сума проекту – 200 тис.грн, з яких:

· обласний бюджет – 100 тис.грн;

· місцевий бюджет – 90 тис.грн;

· бюджет конкурсанта – 10 тис.грн.

На святі були присутні почесні гості: Чернов С.І. - голова Харківської обласної ради, Мінаєва Г.М. - міський голова, Бабічев А.В. – директор Департаменту Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Овсянніков С.І. – директор департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації, депутати Харківської обласної ради і Чугуївської міської ради, мери міст Харківської області, а також учні та вчителі навчальних закладів міста

Звертаючись до всіх, хто був присутній на урочистій церемонії відкриття зали, Сергій Чернов за дорученням депутатського корпусу обласної ради привітав чугуївців із Днем міста та зазначив: «Ви активно розвиваєтесь і завжди прагнете для громади лише найкращого. Доказом чого є відкриття чудової актової зали, яка гарантовано створюватиме святковий настрій під час кожної події, що проводитиметься у цьому приміщенні. Тут відновлено опалення, замінені вікна, з'явилось сучасне технічне обладнання, якісне освітлення. Дякую усім, хто приймав участь у співфінансуванні проекту, хто вклав у нього власні сили та ідеї».

Учні нашої гімназії приготували творчий подарунок гостям – святковий концерт, під час якого звучали пісні у виконанні Бакадорової Ганни, Штанюк Дар’ї, Макаревич Ганни, Белевцової Дар’ї і Соловйової Олени, Маляр Дар’ї, Болюх Анастасії і Шариги Олесії. Захопливими були виступи зразкового колективу танцю «Крапельки» і призери європейських змагань зі спортивних танців World Master Cup, що відбулись в Італії, Бессараб Марія і Матвій.

Більше фото

/Files/photogallery/1544/650x480-toHeight-100-images_djmediatools_img_7412.jpg/Files/photogallery/1544/650x480-toHeight-100-images_djmediatools_img_7316.jpg/Files/photogallery/1544/650x480-toHeight-100-images_djmediatools_img_7388.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72