Ми будемо пам’ятати завжди

2016-02-15

/Files/images/afgan/DSCF0607.jpg

15 лютого 2015 року в Україні відмічається річниця виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У переддень цієї річниці з метою вшанування учасників бойових дій в Республіці Афганістан в Чугуївській гімназії № 5 відбувся ряд заходів: пройшли виховні години по класах «Пам’яті загиблих в Афганістані присвячується»; тематична виставка в шкільній бібліотеці; членами шкільної мерії випущено стіннівку; серед учнів початкової школи проведено конкурс малюнків.

Але найяскравішою подією стала зустріч із учасниками бойових дій полковником запасу Пулінець О.П. та підполковником запасу Червинським В.І.

Віктор Іванович та Олександр Петрович зустрілись із учнями 4-х, 8-х та 10-х класів нашої гімназії, розповіли про суворі воєнні події, поділились своїми спогадами.

Спілкування було цікавим, емоційним. Діти ставили питання про зброю та техніку, яку використовували під час бою; цікавилися подробицями військових дій та життям солдат у години відпочинку; розглядали фотографії, принесені гостями.

Діти підготували літературно-музичну композицію, присвячену подіям в Афганістані. Усі присутні схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто загинув у цій жорстокій війні.

Але життя триває і ми бажаємо всім воїнам-афганцям здоров’я, миру, душевного спокою та добробуту.

Мантурова О.О.

/Files/images/afgan/DSCF0593.jpg/Files/images/afgan/DSCF0594.jpg/Files/images/afgan/DSCF0598.jpg/Files/images/afgan/DSCF0602.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76