• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському різдвяному фестивалі дитячої творчості «Зимовий сонцеворот»!

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському різдвяному фестивалі дитячої творчості «Зимовий сонцеворот»!

2016-01-06

/Files/images/krapelki/1.jpg

У зразкового хореографічного колективу "Крапельки” чудова мистецька історія. Завдяки майстерності юних виконавців та їх керівників – Бабенко Н.І. та Колісник Є.С. колектив росте професійно, здобуваючи нові дипломи та нагороди, примножуючи мистецьку славу рідної гімназії та міста Чугуєва.

З 27 грудня 2015 року по 5 січня 2016 року в м. Харкові відбувся ХХ Всеукраїнський різдвяний фестиваль дитячої творчості «Зимовий сонцеворот», організаторами якого стали Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада та Харківський осередок Національної хореографічної спілки України.

Особливістю цьогорічного фестивалю стало проведення конкурсу для тих, хто тільки починає оволодівати мистецтвом танцю - юних танцюристів віком від 4 до 11 років. Даний конкурс було проведено за сприяння Творчої спілки дитячої народної хореографії України.

У фестивалі взяли участь понад 1500 учасників 20 творчих колективів з м. Харкова та Харківської області.

Місто Чугуїв представляв зразковий хореографічний колектив «Крапельки».

4 січня 2016 року на малій сцені ХНАТОБу виступали вихованці Бабенко Н.І. та Колісник Є.С. з підготовчої та молодшої групи «Крапельок». Вони представили на суд поважного журі хореографічні композиції «Маленькі чоловічки», «Побачення» та «Гості із Антарктиди». Одностайним рішенням журі присвоїло маленьким «крапелькам» звання лауреатів І премії.

Учасники середньої та старшої групи колективу «Крапельки» також вразили членів журі та організаторів фестивалю високим рівнем виконавської майстерності хореографічних композицій «Лети, перышко» та «Північні замальовки» і стали лауреатами конкурсу.

Всі учасники фестивалю отримали пам’ятні та цінні подарунки, масу позитивних емоцій, яскравих вражень та почерпнули натхнення для творчості.

Вітаємо зразковий хореографічний колектив «Крапельки» з високими нагородами, бажаємо їм подальшого творчого зростання, сил і наснаги для нових звершень на великій сцені!

Директор Чугуївської гімназії № 5 В.В. Бражник

/Files/images/krapelki/2.jpg/Files/images/krapelki/5.jpg/Files/images/krapelki/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106